H.O.G. RELAY PAN AMERICA TOUR

Op donderdag 17 juni ontvangen wij het estafettestokje (de PAN America) van de leden van het Bridge chapter uit Heteren. Wij gaan hen tegemoet rijden vanuit Borne, samen lunchen en dan het laatste deel van hun etappe samen rijden weer terug nar Borne. Hiervoor verzamelen we om 10.30 uur bij Oude Monnink Motors in het chaptercafé en rijden we gezamenlijk naar de lunchstop in Zelhem.

Verwacht wordt dat  wij weer rond de klok van 16.00 uur aankomen in Borne, waar de ontvangst met koffie en wat lekkers is.
Op vrijdag 18 juni is het onze beurt om de PAN America door te geven aan het Lakes Chapter. We moeten de motor afleveren bij café Kromme Knilles te Akkrum.

Het programma van vrijdag 18-6 is als volgt (tijden bij benadering):
 – 9.00 uur verzamelen bij Oude Monnink Motors
– 10.00 uur uiterlijk vertrek
– 11.15 uur koffiestop (met appeltaart) bij Westcord Hotel Salland in Raalte
– 12.00 uur vertrek
– 13.30 uur lunchstop bij Restaurant Hollands Venetie te Giethoorn
– 14.30 uur vertrek
– 15.00 uur verwachte aankomst
 Na een rit van een ongeveer 200 km zal het Lakes Chapter bij aankomst te Akkrum e.e.a. georganiseerd hebben, maar dat zal vast en zeker goed in orde zijn!
De koffiestop wordt aangeboden door het North-East Holland chapter; de lunch is voor eigen rekening. We rijden niet als chapter terug, dus plan je eigen terugrit.

Op beide dagen zal er ook een DonatieBox staan,
bij de koffie, voor een vrije gift ten bate van het goede doel van de Relay:
Two Wheels for Life (https://www.twowheelsforlife.org/).

Wil je op 17 en/of 18 juni meerijden? Graag! Meld je dan even aan bij onze Assistant Director per mail ass.director@hog-northeastholland op , zodat we een beeld krijgen van het aantal deelnemers dat we kunnen verwachten. 

Op 26 mei hebben 90 chapters uit 13 landen de handen in een geslagen om een fantastisch avontuur aan te gaan: The Great Relay ’21. Dit is een estafette van 14 weken en 15.000 kilometers, die bestaat uit 90 etappes waarbij een H.O.G. chapter het stokje, in dit geval een gloednieuwe H-D Pan America, doorgeeft aan het volgende H.O.G. chapter.
 
De estafette is begonnen in Londen en elk volgend H.O.G. chapter rijdt met de Pan America door Luxemburg, België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland. Wales, Schotland, Engeland, Noord-Ierland en Ierland.
 
Elke etappe is een open ride-out, en iedereen kan meedoen. Het startpunt is altijd de plaatselijke H-D dealer, dus op 17 juni aanstaande komt The Great Relay vanuit Heteren naar Harley-Davidson Oude Monnink Motors in Borne. We verwachten dat ze hier rond 15.00 uur aankomen.
Op 18 juni vertrekken ze tegen 10.00 uur naar Hakkum, waarbij het H.O.G. North-East Holland Chapter een prachtige route van zo’n 180 kilometers heeft uit gestippeld.
 
Wie je ook bent en wat je ook rijdt, je bent meer dan welkom om met The Great Relay mee te rijden op dit epische avontuur. Eén etappe, meerdere etappes of de hele route, alles kan! Op deze manier krijg je niet alleen de kans om de gloednieuwe Harley-Davidson® Pan America™ zelf te ervaren, je kunt ook je steentje bijdragen door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor The Great Relay ’21 partner Two Wheels For Life.  

Leave a comment

Leave a comment

Best Choice for Creatives
This Pop-up Is Included in the Theme
Purchase Now